Informatie over Stage lopen in Curacao | Stage curacao

Stage lopen in Curacao

Lijkt jou het ook wel wat om stage te lopen in Curacao? Stage in een ander land, met een lekker klimaat en een relaxte cultuur. En ondertussen dus ook nog eens allerlei belangrijke ervaring op doen voor je studie.

Een buitenlandse stage staat niet alleen heel goed op je cv, het is vaak ook nog een hele beleving.

Weg van je oude vertrouwde omgeving zul je je nu ineens zelf moeten zien te redden in een voor jou in eerste instantie vreemd land. Dit zal dus ook voor de nodige persoonlijke groei zorgen.

Waarom stage lopen in het buitenland?

De reden dat veel mensen een stage willen lopen in een vreemd land, is natuurlijk wel erg voor de hand liggend. Je krijgt te maken met een nieuwe cultuur, het staat goed op je cv, en je zult jezelf moeten zien te redden. Kortom, genoeg elementen die er voor zorgen dat jij op meerdere gebieden een sterke en goede ontwikkeling door zult maken. En daarnaast is het vaak ook nog eens hartstikke leuk om een tijdje in een ander land te wonen.

Horeca stage in Curacao

Bij Curacao denk je natuurlijk aan zon, zee en strand en mensen die lekker genieten van het leven. Het is daarom ook niet zo raar dat een stageplek curacao erg populair is. Om er dus voor te zorgen dat jij ook echt daadwerkelijk een stage kunt en mag gaan lopen in Curacao, zul je hier wel enige moeite voor moeten doen. Je zult actief op zoek moeten gaan naar stages en laten blijken waarom jij hiervoor een geschikte persoon bent.

In principe kun je elke stage lopen in Curacao, van een economische stage tot een verpleegkundige stage. Maar de meeste en meest leerzame stages kun je wel in de horeca vinden. Als jij dus bijvoorbeeld de hotelschool opleiding doet, dan kan een stage naar Curacao erg nuttig zijn. Je leert veel over het hotel vak, maar ondertussen kun je ook nog vaak Nederlands praten, dit soort er voor dat je extra veel kunt leren van degene van wie jij daar les krijgt!