Informatie over Stage Bonaire | Stage curacao

Stage Curacao: Bonaire

Lijkt het jou ook wat om stage in het buitenland te gaan lopen? In een mooi en warm land? Waar ze ook nog eens voor een groot gedeelte Nederlands praten?

Dan kom je natuurlijk al snel op Bonaire, St. Maarten of Curacao uit. Heb jij nu nou besloten dat jij op Bonaire stage wilt gaan lopen, dan is nu natuurlijk de eerste stap om er voor te zorgen dat jij een stageplek gaat regelen in Bonaire.
Maar dat is helaas makkelijker gezegd dan gedaan.

Stages in het buitenland steeds populairder

De reden dat het regelen van een stage in het buitenland makkelijker gezegd dan gedaan is, is simpelweg de reden dat er steeds meer studenten in het buitenland stage willen lopen. Studenten zien het tegenwoordig (en terecht ook) als een hele mooie ervaring en een mooie tijd, wat zowel goed is voor je cv en latere werkcarriƫre en voor je persoonlijke ontwikkeling.

Maar omdat stages in het buitenland dus zo populair zijn, zijn er meer studenten dan stageplekken over het algemeen. Je zult dus heel erg je best moeten doen en laten zien dat jij een geschikte kandidaat bent om stage te gaan lopen in het buitenland en in dit geval dus Bonaire.

Naast de stagetijd

Stage lopen in Bonaire moet naast heel leerzaam natuurlijk ook heel leuk zijn. En dat kan in Bonaire natuurlijk heel erg goed. Ga bijvoorbeeld eens duiken in het super mooie heldere blauwe water van Bonaire. Je kunt bijvoorbeeld gaan duiken bij Toucan Diving of Wanna dive Bonaire. Wist je trouwens dat Bonaire ook wel 'drivers paradise' wordt genoemd, omdat je hier zo mooi kunt duiken?